Go to Top

Poziv za učešće u projektu prekogranične saradnje za mlade stručnjake

Projekat Regionalne privredne komore Pančevo „Podrška MSP – pokretač razvoja regiona „ koji je odobren u okviru II Poziva Programa prekogranične saradnje Rumunija–Srbija je u punoj fazi realizacije. Cilj projekta je unapređenje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća u pograničnom regionu Rumunije-Srbije, stvaranjem uslova za razvoj malih i srednjih preduzeća kroz proces mentoringa.

Za realizaciju jednu od ključnih aktivnosti u projektu neophodni su mladi stručnjaci bez radnog  iskustva iz oblasti ekonomije, prava i menadžmenta. Za izabrane kandidate će biti organizovana obuka. Veoma je važno da mladi obrazovani profesionalci dopune svoje teorijsko znanje sa praktičnim iskustvom. Kroz proces mentorstva od strane iskusnih stričnjaka dobitće priliku da steknu neophodno iskustvo i primene ga u praksi.

Pozivamo sve zainteresovane koji bi želeli da uzmu učešće u projektu kao junior mendžeri da nas kontaktiraju. Ukoliko ste zaineresovani za učešće, svoju prijavu dostavite na e-mail: rpkpancevo@rpkpancevo.com  ili ljiljana.jelenkovic@rpkpancevo.com